Open bh voor spanning en verleiding

Een open cup bh moet teasen, een luxe look & feel geven en je erotische fantasieën prikkelen. Een open bh is extra spannend door de ‘cut outs’ en laat weinig aan de verbeelding over. Zet je prachtige boezem in de belangstelling met een open cup bh van leer. Of kies voor een open tepel bh die je tepels laat gluren naar de buitenwereld. Onze open bh’s zijn een lust voor het oog en vervaardigd uit de beste materialen. Elegant, luxe en oog voor detail; dat is waar VoyeurX voor staat. Voel je sexy en bereid je voor op een avond vol spanning en verleiding, waar je ook bent.

Open bh kopen van hoogwaardige kwaliteit?

Een open cup bh wordt gekenmerkt door uitdagende openingen die net iets ‘meer’ laten zien dan normale lingerie. Een open bh van leer is dan ook de ultieme verleiding tool voor de zelfbewust vrouw, die niet schuw is van een beetje provoceren. Wil jij je lover verassen met een cuploze bh van leer of ben je opzoek naar een open cup bh met franjes die je tepels laten gluren naar de buitenwereld? Dan ben je bij VoyeurX aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment open bh’s om ieders verlangens te bevredigen op het gebied van erotische lingerie. Welke exemplaar met uitdagende openingen je ook kiest, een oogverblindende entree is gegarandeerd!

Draag een open bh op een erotisch feest of in het boudoir

Een open cup bh is een verwennerij voor in de slaapkamer en een must voor je sexy garderobe. Draag een cuploze bh bloot op je huid of combineer met je kanten lingerie voor een uitdagende look. Maar waarom zou je een open bh alleen binnen dragen als je er ook buiten de slaapkamer mee kunt pronken? Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt? Tijdens een erotische club avond kun je een open bh combineren met een doorzichtige body voor een geklede look of provoceer in een leather harness met niets eronder op een kinky feest. Dames die dit soort feesten bezoeken, willen zien en vooral gezien worden. Met een uitdagende open bh van hoge kwaliteit leder sta jij al snel in het middelpunt van belangstelling en weet jij elke flirtende blik te raken. Wij houden bij VoyeurX van veelzijdigheid, willen het allerbeste voor jou en dat je een sexy indruk maakt op je publiek, waar je ook bent.